Praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk De Lairesse – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Lairesse
De Lairessestraat 42 1071 PB
Amsterdam

Praktijkinformatie

Wat kunt u lezen op deze pagina:

1: Welkom.

2: Organisatie ZORG voor ZUID.

3: Wetenschappelijk onderzoek en innovatie Vumc.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Welkom

Grote kans dat u het al eens heeft gelezen of gehoord in de media, het is druk in de huisartsenpraktijk. Alle huisartsenpraktijken hebben te maken met uitval door ziekte en problemen om personeel te vinden voor vervanging of uitbreiding.

Wij als praktijk proberen er alles aan te doen iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Het kan echter wat langer duren dan u zou willen om een afspraak te maken met één van onze zorgverleners. Ook merkt u dit aan de langere wachttijd aan de telefoon.Afbeeldingsresultaten voor Plaatje SecretaresseU kunt ons helpen!

Om drukte in de praktijk en aan de telefoon te beperken:
  • Heeft u een vraag? Bedenk dan goed of telefonisch contact of een bezoek aan de praktijk noodzakelijk is. De website thuisarts.nl helpt u hierbij.
  • U krijgt op veel gezondheidsvragen een antwoord. Hier vindt u betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid gemaakt door artsen en in begrijpelijke taal.
  • Verschillende zaken kunt u zelf online regelen via ons patiëntenportaal en via de zorgonline app, 24 uur per dag bereikbaar.
  • Patiëntenportaal en de zorgonline app is een beveiligde online omgeving waarin u altijd inzage heeft in de eigen medische gegevens.
  • U kunt veel van uw zorgzaken gemakkelijk zelf online regelen. Zo kunt u herhaalrecepten aanvragen, korte vragen geen spoed stellen, afspraken boeken.

NB: Gebruik van het patiëntenportaal is alleen mogelijk vanaf 16 jaar!

 Maakt u nog geen gebruik van ons portaal?  Hier vindt u meer informatie en hoe u zich kunt aanmelden.

Wij vragen uw begrip. Hartelijk dank namens het hele team.


 

ZORG voor ZUID

Wist u dat wij als praktijk zijn aan gesloten bij de organisatie ZORG voor ZUID.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: https://zorgvoorzuid.nl/


Wetenschappelijk onderzoek en innovatie

Als huisartsenpraktijk zijn wij aangesloten bij het Academisch Netwerk Huisartsengeneeskunde Amsterdam UMC (ANHA).In dit netwerk werken wij samen met huisartsen, onderzoekers en docenten aan wetenschappelijk onderzoek en aan vernieuwing van zorg en medisch onderwijs. Dit vinden wij belangrijk: het vergroot onze kennis en het helpt de huisartsengeneeskundige zorg verder te verbeteren.

Wat betekent dit voor u?

Deelname van onze praktijk aan het ANHA betekent dat gegevens over geleverde zorg aan onze patiënten op anonieme basis worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en voor verbetering van de kwaliteit van de zorg. Ook kan het voorkomen dat wij onze patiënten vrijblijvend uitnodigen voor deelname aan een wetenschappelijk onderzoek ANHA.

Privacy

Uw privacy staat daarbij voorop. Daarom worden er geen gegevens zoals naam, adres of Burgerservicenummer verzameld. In de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek is daardoor nooit te zien van welke patiëntgegevens zijn gebruikt. Mocht u bezwaar hebben tegen het gebruiken van uw zorggegevens , geeft dit dan door aan uw huisarts.

Meer weten?

Vraag ernaar bij uw huisarts of kijk op de website: www.vumc.nl/anh.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————